Trump, întâlnire Putin. Subiect de discuţie controversat

Sebastian Florea |
Data publicării:

Trump se va concentra pe activitatea 'malignă' a Rusiei la summitul NATO şi la întâlnirea cu Putin, conform unui oficial american.

Preşedintele american Donald Trump va discuta despre "activitatea malignă" a Rusiei cu oficialii prezenţi la summitul NATO din 11-12 iulie de la Bruxelles şi va aborda apoi acest subiect în timpul unei întâlniri cu preşedintele rus Vladimir Putin pentru a afla dacă Moscova doreşte să reducă tensiunile, a declarat joi ambasadorul SUA la Moscova, Jon Huntsman, relatează Reuters.

"Preşedintele Trump consideră că o relaţie mai bună cu Rusia ar fi în avantajul atât al Statelor Unite, cât şi al Rusiei, însă mingea se află cu adevărat în terenul Rusiei şi preşedintele va continua să tragă la răspundere Rusia pentru activitatea sa malignă", a declarat Jon Huntsman pentru jurnalişti în timpul unei videoconferinţe.

"Intrăm cu ochii larg deschişi, însă pacea merită întotdeauna efortul", a mai spus diplomatul american.

Donald Trump urmează să participe la summitul NATO din 11-12 iulie de la Bruxelles, urmând apoi să se întâlnească cu Vladimir Putin pe 16 iulie la Helsinki.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel