Trump denunță un ”asasinat oribil”. Mai multe persoane au murit în urma unui atac armat în SUA

Tudor Curtifan |
Data publicării:

Cinci persoane au fost ucise de ''un asasin oribil'' într-un atac armat care a avut loc miercuri în incinta unei fabrici de bere din Milwaukee, nordul Statelor Unite, a declarat preşedintele american Donald Trump, relatează AFP, potrivit Agerpres.

"Un asasin oribil a deschis focul la fabrica de bere Molson Coors, luând viaţa a cinci persoane, rănind altele, unele fiind în stare gravă", a declarat preşedintele american în cadrul unei conferinţe de presă la Casa Albă.

''Este un lucru groaznic. Groaznic. Gândurile noastre sunt alături de locuitorii din Wisconsin şi de familiile'' victimelor, a adăugat el.

Poliţia din Milwaukee, cel mai mare oraş din statul Wisconsin, a anunţat pe Twitter miercuri după-amiaza că a intervenit la un ''eveniment grav'' şi a cerut publicului să evite locul incidentului. Potrivit mass-media locale, atacatorul este un fost angajat al fabricii şi fusese concediat recent.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel