Trump acuză democrații de isteria privind noul coronavirus: ”Nancy Pelosi este incompetentă. Mi-a adus 10 procente”

Tudor Curtifan |
Data publicării:

Donald Trump i-a acuzat pe democrați că se fac vinovați de isteria generată de noul coronavirus. Președintele american a dat asigurări că epidemia de COVID-19 e sub control în State.

Declarațiile președintelui american vin în contextul în care democrații au solicitat o sumă de patru ori mai mare decât cea cerută de Casa Albă pentru a combate coronavirusul. Trump nu a ratat prilejul să o atace pe democrata Nancy Pelosi, un adversar politic acerb al președintelui american.

„Cred că Nancy Pelosi este incompetentă. A pierdut Congresul o dată, îl va pierde din nou. Acțiunile ei au dus la creșterea procentelor mele cu 10%. Nu am crezut că voi vedea asta atât de rapid și atât de ușor. Îi conduc pe toți în sondaje. (...) Dar cred că este incompetentă și nu se gândește la națiune (...) Noi am cerut 2,5 miliarde de dolari și credem că e suficient, dar democrații și senatorul Schumer vor mai mult. Dacă vor să ne ofere mai mult, vom cheltui cât va fi nevoie. Sperăm să nu fim nevoiți să cheltuim atât de mult, pentru că suntem de părere că am făcut o treabă bună în a ține sub control epidemia”, a declarat Donald Trump, în cadrul unei conferințe de presă.

Totodată, Trump a dat asigurări că cercetătorii americani lucrează intens pentru a dezvolta un vaccin împotriva COVID-19 iar acest lucru s-ar putea realiza în viitorul apropiat.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel