“Thundebirds”, manevre spectaculoase cu avioane F-16 - VIDEO

Darius Muresan |
Data publicării:
Avion F-16 al „Thunderbirds" Sursă foto: US Air Force
Avion F-16 al „Thunderbirds" Sursă foto: US Air Force

Escadrila „Thunderbirds", a US Air Force, a dat publicității imagini superbe din timpul unui show aviatic.

Imaginile au fost publicate de Ray Geoffroy, purtător de cuvânt al escadrilei de demonstrație „Thunderbirds", și arată o trecere spectaculoasă a mai multor aeronave F-16 Fighting Falcon.

Imaginile sunt filmate din cabina pilotului William Greff și, potrivit purtătorului de cuvânt al escadrilei „Thunderbirds", datează de la Abbotsford International Airshow, care a avut loc în 9 august anul curent.

În materialul video se poate observa cum patru aeronave F-16 trec în patru direcții diferite, aproape unul de celălalt, „manevră extrem de dificilă”, după cum spune Geoffroy, care necesită un timing perfect și mult antrenament.

"Thunderbirds" este o escadrilă aeriană de demonstraţie a US Air Force care organizează turnee în toată lumea. Potrivit Defence-Blog, escadrila a luat naștere în 1953 și a devenit celebră datorită manevrelor acrobatice și zborurilor demonstrative. Din 1982, piloții ”Thunderbirds” folosesc aeronave F-16 Fighting Falcon.

VIDEO - F-16 „Thunderbirds":

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel