Summitul Iniţiativei celor Trei Mări. Dăncilă: Vom adopta trei memorandumuri

Viorica Dancila
Viorica Dancila

Guvernul va adopta, în şedinţa de joi, trei memorandumuri cu privire la Lista naţională de proiecte prioritare pe care România le va promova la Summitul Iniţiativei celor Trei Mări, care se va desfăşura la Bucureşti, în luna septembrie, a anunţat prim-ministrul Viorica Dăncilă.

"Astăzi vom adopta trei memorandumuri cu privire la Lista naţională de proiecte prioritare pe care România le va promova în cadrul viitorului Summit al Iniţiativei celor Trei Mări, organizat în premieră în ţara noastră, la Bucureşti, în perioada 17-18 septembrie 2018", a declarat Dăncilă, la începutul şedinţei de Guvern.

Potrivit şefei Executivului, cele şase proiecte care vor fi propuse de România vizează cooperarea cu statele participante la Iniţiativa celor Trei Mări, în trei domenii de importanţă strategică de pe agenda regională şi europeană, respectiv digital, energie şi transporturi.

"Elaborarea proiectelor a implicat un proces de atentă analiză, precum şi un efort conjugat la nivel interministerial", a mai afirmat Dăncilă

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel