Submarinul Novorossiysk al Flotei ruse din Marea Neagră se află în reparații la Sevastopol

S.I. Catalin |
Data publicării:

Specialiști Întreprinderii de Reparații Navale din Sevastopol (Sevmorzavod) și ai Șantierului naval al Amiralității au finalizat etapa de reparare la doc a submarinului Novorossiysk al Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN), potrivit unei surse  din cadrul industriei constructoare de nave, citate de agenția de presă rusă TASS.

"În zilele trecute, submarinul Novorossiysk a fost scos de la docul Sevmorzavod", a declarat sursa.

Potrivit precizărilor acesteia, repararea submarinului la dană va mai dura încă două săptămâni. Sursa a menționat că "este vorba despre prima reparație majoră a submarinului de la predarea acestuia către flotă în anul 2014".

Se așteaptă ca, după Novorossiysk, să fie aduse la docul Sevmorzavod pentru reparații și alte submarine ale FRMN, respectiv Rostov pe Don, Veliky Novgorod și Kolpino, precizează remnmilitaryblog.com.

Sevmorzavod este filială a Centrului pentru reparații navale Zvezdochka, parte a Corporației Întrunite Constructoare de Nave (OSK). Șantierul naval al Amiralității, de asemenea parte a OSK, este constructorul submarinleor Proiect 636.3 pentru FRMN.

Submarinele Rostov pe Don, Veliky Novgorod și Kolpino, aflate în compunerea escadrei din Marea Mediterană a Federației Ruse, au efectuat mai multe atacuri cu rachete de croazieră Kalibr asupra unor ținte ale teroriștilor de pe teritoriul Siriei.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel