Submarinul indonezian dispărut miercuri a fost găsit. Toţi cei 53 de membri ai echipajului au murit

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Marina indoneziană a anunţat că a găsit submarinul care a dispărut în largul Bali şi a confirmat că toţi cei 53 de membri ai echipajului au murit, informează AFP, dpa şi Reuters.

Submarinul, rupt în trei bucăţi şi care a fost dat dispărut miercuri, a fost găsit pe fundul mării în largul Bali, potrivit şefului Statului Major al Marinei indoneziene Yudo Margono, citat de Agerpres.

Comandantul forţelor armate indoneziene Hadi Tjahjanto a confirmat că 'toţi cei 53 de membri ai echipajului au murit'. Submarinul KRI Nanggala 402, unul dintre cele cinci ale marinei indoneziene, a dispărut miercuri în cursul unor exerciţii militare.

La bord se aflau 53 de persoane, comparativ cu cele 40 prevăzute, fapt în legătură cu care autorităţile nu au oferit explicaţii. Submarinul mai avea rezerve de oxigen cel mult până sâmbătă dimineaţa.

Autorităţile militare au estimat că acesta s-ar fi putut scufunda până la o adâncime de 850 de metri, mult mai mare decât cea pentru care a fost conceput.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel