SUA va livra UAV-uri ScanEagle către Liban

Cristian Soare |
Data actualizării: | Data publicării:
ScanEagle
ScanEagle

Din câte se pare, Casa Albă menține distincția între gruparea Hezbollah și armata libaneză, continuand să furnizeze Beirutului echipament militar avansat.

Libanul așteaptă să primească șase sisteme de aeronave fără pilot din SUA (ScanSagle) din Statele Unite, ca parte a sprijinului acordat de Casa Albă, Beirutului. Fiecare sistem de aeronave fără pilot (UAS) cuprinde de obicei până la 12 vehicule aeriene fără pilot, iar Libanul ar putea să primească un număr de 72 UAV-uri ScanEagle, ptrivit israeldefense.

Contractul pentru achiziţionarea de UAV-uri costă 8,2 milioane de dolari, acordat Insitu Company, include echipamente de suport asociate, instruire, activare site-uri, servicii tehnice și furnizare de date pentru guvernul libanez. Este de așteptat ca asamblarea să fie finalizate în iunie 2020.

ScanEagle este un vehicul aerian fără pilot dezvoltat de Insitu și Boeing

ScanEagle are o anvergură de 10,2 metri, cu o lungime de 1,4 metri și o masă de 20 kg Avionul poate zbura cu până la 150 km / h, cu o viteză medie de croazieră de 48 de 89 km / h, având o autonomie de zbor de peste 20, fiind lansat cu ajutorul unui catapulte pneumatice și recuperat cu ajutorul sistemul Skyhook

ScanEagle este echipat cu un sisteme de supraveghere video cu infraroșu și de înaltă rezoluție care permit operatorului să urmărească ținte staționare și aflate în mișcare.

 

 

 

 

 

 

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel