SUA, scandal de corupție și 'cenzură fără precedent'. Implicarea fiului lui Joe Biden în fapte de corupție, cenzurată

New York Post a publicat mai multe e-mailuri care confirmă că Hunter Biden a încasat bani Bursima din Ucraina, condusă de un oligarh corupt. Huter Biden e fiul fostului vicepreședinte Joe Biden și actualul contracandidat al președintelui Donald Trump în cursa pentru Casa Albă.

E-mailurile publicate de New York Post au provocat un scandal uriaș în Statele Unite ale Americii, cu doar câteva săptămâni înainte de scrutinul care va avea loc pe 3 noiembrie.

Publicația americană a a publicat mai multe e-mailuri și fotografii despre implicarea lui Hunter Biden în „scandalul Ucraina”, negat în repetate rânduri atât de el, cât și de tatăl său. Ziarul american susține a obținut informațiile pe un hard disk abandonat de Hunter Biden la un service de computere. O copie a ajuns la Rudy Giuliani, fost primar al New York-ului și apropiat al președintelui Donald Trump.

Giuliani a susţinut că a găsit pe hard diskul unui laptop abandonat, descoperit într-un atelier de reparaţii din statul Delaware, un e-mail din aprilie 2015, în care un consilier al firmei ucrainene Burisma îi mulţumeşte lui Hunter Biden pentru aranjarea unei întâlniri cu Joe Biden.

Republicanii îl acuză pe Joe Biden că şi-a folosit puterea ca vicepreşedinte pentru a-şi proteja fiul, aflat în boardul companiei ucrainene de gaze naturale Burisma.

 

Cenzură pe „tărâmul libertății”

 

Scandalul e-mailurilor lui Hunter Biden a luat o atât de mare amploare încât companiile Facebook și Twitter au decis cenzurarea distribuirii de articole ale publicaţiei New York Post despre implicarea lui Hunter Biden în fapte de corupție în Ucraina.

Republicanul Ted a anunțat în Congres că va fi convocat Jack Dorsey, cofondatorul și directorul Twitter, pentru a da explicații cu privire la cenzura impuse de companie la articolele despre Hunter Biden.

Comisia judiciară din Senat, unde republicanii deţin majoritatea, va vota această convocare.

"Nu ştiu dacă relatările din New York Post sunt adevărate, însă Twitter, Facebook şi milionarii din domeniul înaltelor tehnologii se amestecă în alegeri", a acuzat Ted Cruz, denunţând un act de "cenzură fără precedent", cu mai puţin de trei săptămâni înainte de scrutinul prezidenţial.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel