SUA, contract cu Tapestry Solutions pentru avioanele F16 vândute României

Bogdan Cotiga |
Data publicării:
F-16 Block 70
F-16 Block 70

Tapestry Solutions, o subsidiară a companiei Boeing, a anuntat ca a primit un contract de la Forțele Aeriene Americane pentru a instala un sistem integrat de întreținere pentru flota aviatică F-16 a Forțelor Aeriene Române.

Contractul constă în  integrarea software-ului GOLDesp  care va face mai ușoare operațiunile de întreținere a flotei. "Suntem încântați să oferim Forțelor Aeriene Române o soluție complet integrată de întreținere care va reduce costurile de susținere a flotei F-16", a declarat Robin Wright, Președinte și CEO, Tapestry Solutions. "Comanda făcută de SUA este o dovadă a cererii crescânde de GOLDesp MRO & Supply pe piețele militare internaționale în special în Europa și Orientul mijlociu", a adăugat Wright.

Cu ajutorul acestui sistem complex de întreținere  GOLDesp va permite Forțelor Aeriene Române să reducă cu 70% costurile de întreținere pe toată durata de viață a avioanelor.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel