SUA cer Rusiei eliberarea marinarilor ucraineni. Negocieri de aproape trei ore pe problema Ucrainei

Tudor Curtifan |
Data publicării:
ministrul de externe al Federaţiei Ruse, Serghei Lavrov
ministrul de externe al Federaţiei Ruse, Serghei Lavrov

Mike Pompeo a avut o întrevedere cu Serghei Lavrov în cadrul căreia a ridicat și problema marinarilor ucraineni capturați anul trecut.

Statele Unite ale Americii speră că Federaţia Rusă se va putea înţelege cu noile autorități de la Kiev și îi va elibera pe marinarii ucraineni capturați anul trecut în strâmtoarea Kerci, a declarat secretarul de stat american, Mike Pompeo, după o întâlnire pe care a avut-o, marţi, la Soci, cu ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, transmite Rador.

Negocierile dintre Lavrov și Pompeo au durat aproape trei ore, potrivit RBC. "Vrem ca Rusia să întindă o mână noului guvern ucrainean, pentru a ieși din această situație. De asemenea, cerem guvernului rus să-i elibereze pe membrii echipajului capturat în strâmtoarea Kerci", a subliniat Pompeo.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel