SUA au retrimis bombardierele B-52 în Europa în misiune de descurajare

Tudor Curtifan |
Data publicării:

US Air Force a retrimis în Europa bombardiere B-52 Stratofortress.

US Air Force au anunțat la finalul săptămânii trecute că bombardierele B-52 Stratofortress au intrat în spațiul european, informează Defence-Blog. 

Bombardierele au ajuns la Baza Aeriană Aviano din Italia și vor participa la exercițiul NATO Astral Knight 2019 împreună cu aliații și partenerii din regiune.

Astral Knight este un exercițiu care are loc în diverse părți ale Europei. La exercițiu iau parte peste 900 de avioane. Astral Knight sprijină apărarea colectivă și securitatea aliaților NATO împreună cu forțelor americane din Europa.

Participarea bombardierelor B-52 Stratofortress la Astral Knight demonstrează angajamentul Statelor Unite față de aliații săi europeni și are ca obiectiv descurajarea posibililor agresori, dar și sporirea securității în Europa.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel