Statele Unite ar putea recurge şi la izolarea maritimă a Rusiei în Orientul Mijlociu

S.I. Catalin |
Data publicării:
ministrul american de Interne Ryan Zinke
ministrul american de Interne Ryan Zinke

Ministrul american de Interne, Ryan Zinke, a declarat că SUA nu exclude o izolare navală a Rusiei în Orientul Mijlociu pentru a împiedica politica sa energetică în regiune, potrivit publicației online Washington Examiner, citat de citat de Interfax.

„SUA are posibilitatea să-și asigure deschise toate căile maritime de acces datorită forțelor noastre navale. În caz de necesitate, putem bloca căile lor de acces astfel încât resursele lor energetice să nu poată ajunge pe piață”, ar fi declarat Zinke citat de Interfax.

Oficialul de la Washington consideră că Rusia s-a implicat în conflictele din Orientul Apropiat pentru a avea acces pa piața resurselor energetice.

Acesta a mai adăugat că SUA au devenit lider mondial în acest domeniu datorită noilor tehnologii aplicate în această sferă.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel