Statele Unite ar putea acorda Ucrainei un ajutor în valoare de un miliard de dolari

S.I. Catalin |
Data publicării:

Statele Unite ar putea acorda Ucrainei un ajutor în valoare de un peste un miliard de dolari, a declarat noul ambasador al Ucrainei în Statele Unite, Volodymyr Yelchenko, în cadrul unei conferințe de presă, citat de RBC Ukraine, potrivit Uawire.org.

Potrivit acestuia, 250 de milioane de dolari au fost deja alocați, iar alte 50 de milioane de dolari vor fi alocați dacă sunt îndeplinite anumite condiții, iar alte 50 de milioane sunt din anii precedenți.

„În general, în 2020, se prevede alocarea a 250 de milioane de dolari de la Pentagon și alte aproape 450 de milioane de dolari prin intermediul Departamentului de Stat al SUA - asistență economică. În total, calculăm că asistența totală din partea SUA este de 698 milioane dolari, iar asistența pur militară este de 365 de dolari ", a declarat Yelchenko.

El a adăugat, de asemenea, că totalul acestui an ar putea depăși 1 miliard de dolari.

În decembrie, președintele american Donald Trump a semnat a semnat o lege prin care SUA oferă Ucrainei, in 2020, ajutor militar în valoare de 300 de milioane de dolari.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel