Spitalul Militar Sibiu anunţă că a depus plângere împotriva unei angajate care ar fi transmis informaţii false

Eduard Pascu / 27 Martie 2020 / 12:46

Conducerea Spitalului Militar de Urgenţă din Sibiu a anunţat, vineri, că a depus plângere împotriva unei angajate care ar fi transmis informaţii false în mediul online.

Potrivit unui comunicat de presă semnat de comandantul unităţii medicale, colonel medic Doru Florian Cornel Moga, informaţiile false se refereau la existenţa unui caz de COVID-19 în spital şi la lipsa echipamentelor de protecţie, transmite Agerpres.

"În urma unor informaţii false transmise în mediul online de către o angajată a Spitalului Militar de Urgenţă "Dr. Alexandru Augustin" Sibiu, privind existenţa unui caz COVID-19 în spital şi a unor acuzaţii referitoare la o presupusă lipsă de dotare cu echipamente de protecţie, a fost formulată şi înaintată o plângere penală împotriva acesteia", se precizează în comunicat.

Spitalul Militar de Urgenţă din Sibiu anunţa, marţi seara, că nu are niciun caz de pacient infectat cu COVID-19, infirmând astfel o informaţie care a circulat în cursul zilei în mediul online. Unitatea medicală infirma, totodată, acuzaţiile aduse în privinţa lipsei dotărilor cu echipamente de protecţie.

Prefectul judeţului Sibiu, Mircea Creţu, ceruse Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) să verifice Spitalul Militar de Urgenţă, după ce în mediul online a apărut informaţia că acolo ar fi fost confirmat un caz de COVID-19.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy