Poliţia spaniolă a împuşcat un barbat care a încercat să atace agenţi de poliţie

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Poliţia spaniolă a anunţat luni că a împuşcat un bărbat înarmat cu un cuţit în timp ce acesta încerca să atace agenţi într-un comisariat din Catalonia, în nord-estul Spaniei, relatează Reuters şi AFP.

Poliţia regională a anunţat pe Twitter că bărbatul a intrat în secţia de poliţie din oraşul Cornella, în apropiere de Barcelona, chiar înainte de ora 04:00 GMT 'cu scopul de a ataca ofiţerii' şi a precizat că bărbatul a fost împuşcat.

O purtătoare de cuvânt a poliţiei regionale a declarat că nu poate oferi alte informaţii.

Postul de televiziune RTVE a anunţat că atacatorul era un rezident algerian în vârstă de 29 de ani din Cornella care avea documente de identitate spaniole, şi că a fost ucis de forţele de ordine.

RTVE şi alte mass-media spaniole au afirmat că bărbatul a strigat 'Allah akbar' (Allah este mare) în momentul în care a intrat în secţia de poliţie

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel