Sistem de patrulare maritimă pentru UE, oferit de o firmă israeliană

S.I. Catalin |
Data publicării:

Compania israeliană Elbit Systems a anunţat joi că va opera sistemul de patrulare aeriană fără echipaj în ţările Uniunii Europene, conform unui contract în valoare de 68 de milioane de dolari, potrivit The Times of Israel.

Elbit a obţinut contractul cadru pe doi ani, cu posibilitate de prelungire pe o perioadă  de încă doi ani, ca parte a misiunilor de patrulare maritimă pentru statele UE. Coordonatorul programului este Agenţia Europeană pentru Siguranţă Maritimă (EMSA), iar franciza aparţine firmei CEiiA din Portugalia.

Sistemul aerian Hermes 900 este echipat special pentru observaţii de durată în zonele de coastă şi în largul mării, cu ajutorul radarelor, mijlocelor opto-electronice şi comunicaţiilor prin satelit.

 (w670)

Elbit este o firmă de tehnologie care dezvoltă o gamă largă de sisteme de apărare, securitate internă și comercială care sunt vândute la nivel globalCompania, ale cărei acțiuni sunt listate la Tel Aviv și pe Nasdaq, operează, printre altele, în domeniul sistemelor aerospațiale, terestre și navale, comandă, control, comunicații, computere, supraveghere de informații și sisteme de recunoaștere.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel