SIG SAUER va livra Armatei americane aproape 500.000 de pistoale

Eduard Pascu |
Data publicării:

Viceamiralul David H. Lewis, directorul Defense Contract Management Agency (DCMA), a vizitat fabrica producătorului de arme SIG SAUER din SUA pentru a afla mai multe despre modul în care sunt produse noile sisteme de arme M17 și M18, transmite defenceblog.

SIG SAUER a fost onorat să primească vizita viceamiralului US Navy, David H. Lewis, directorul Defense Contract Management Agency și a echipei sale la sediul nostru din Newington, NH, pentru a vedea produsul M17 / M18", a declarat compania pe Facebook.

Noile pistoale modulare M17 și M18 sunt acum produse pentru toate armele Armatei Americane.

Programul de înzestrare a armatei cu pistoale M17 și M18 se va întinde pe o perioadă de minimum doi ani. 

Programul MHS este alcătuit din varianta M17 full-size și M18 compact pistol de 9 mm. Majoritatea combatanților vor folosi varianta M17. Forțele speciale, care necesită o armă ascunsă, vor folosi varianta M18. Ambele variante includ funcții modulare care permit adăugarea unor activatori de direcționare diferiți (de exemplu, indicatoare laser point și lanternă), braț rabatabil pentru pistol și diferite tipuri de încărcător.

US Army are în prezent planuri de a cumpăra aproximativ 238.000 de pistoale (aproximativ 231.000 M17 și 7.000 M18) iar US Navy, US Marine Corps și US Air Force vor achiziționa 224.000 de pistoale în cadrul aceluiași contract.

 

Vezi și: SIG SAUER va produce noi modele de arme care să înlocuiască carabina M4 și mitraliera M249

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel