Serviciile sud-coreene confirmă: Kim Jong-Un a slăbit 20 de kilograme, dar este sănătos

Tudor Curtifan |
Data publicării:

Serviciile de informaţii sud-coreene au informat că liderul nord-coreean Kim Jong-un a slăbit circa 20 de kilograme, după ce într-o vreme ajunsese să cântărească 140 de kilograme, şi este sănătos, relatează Agerpres, care citează EFE.

Serviciul Naţional de Informaţii (NIS) a negat astfel fără drept de apel speculaţiile din unele publicaţii americane care au scris despre posibilitatea ca în ultimele apariţii publice să fi fost nu Kim, ci o sosie a sa, după o presupusă lovitură de stat.

NIS foloseşte o serie de metode ştiinţifice pentru a face calcule cu privire la greutatea corporală a lui Kim, a explicat într-o conferinţă de presă parlamentarul Kim Byung-kee, membru al comisiei pentru serviciile de informaţii din cadrul Adunării Naţionale (parlamentul sud-coreean), care a audiat joi reprezentanţi ai NIS.

Starea de sănătate a lui Kim Jong-un, în special excesul de greutate, este un subiect dezbătut pe larg şi se fac constant speculaţii conform cărora Kim, în vârstă de 37 de ani şi ai cărui tată şi bunic au suferit de probleme cardiovasculare, ar putea muri subit şi lăsa un vid de putere.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel