Serbia mulțumește Rusiei pentru sprijinul acordat în păstrarea integrității teritoriale

Tudor Curtifan |
Data publicării:

Ministrul sârb al apărării Aleksandar Vulin a avut o întrevedere cu Aleksandr Botsan-Kharchenko, ambasadorul rus în Serbia.

În cadrul întrevederii care a avut loc pe 29 august, ministrul Vulin și-a exprimat recunoștința pentru sprijinul pe care Federația Rusă l-a aordat Serbiei în ceea ce privește păstrarea integrității teritoriale și pentru eforturile Moscovei pentru a găsi o soluție în conflictul din Kosovo, potrivit unui comunicat al Ministerului Apărării din Serbia.

Diplomatul rus a subliniat faptul că țara sa apreciază politica Serbiei și neutralitatea Belgradului din punct de vedere militar. Totodată, ministrul Vulin a discutat cu ambasadorul rus despre vizita pe care a avut-o în Federația Rusă și direcțiile de cooperare în domeniul apărării pe care le-a discutat cu Sherghei Shoigu, omologul său rus.

Cei doi oficiali și-au exprimat la finalul întrevederii satisfacția cu privire la relația bună dintre Serbia și Federația Rusă în ceea ce privește dezvoltarea cooperării militare.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel