Separatiştii proruşi îşi pun un nou lider în Doneţk

S.I. Catalin / 01 sep 2018 / 10:15
Dmitry Trapeznikov
Dmitry Trapeznikov

După asasinarea lui Alexandru Zakharchenko, Dmitri Trapeznikov a fost numit în funcția de "șef al DPR (Republica Populară Doneţk) ", potrivit presei militare din regiunea separatistă. Trapeznikov a fost până acum vicepreședinte al consiliului de miniștri al Republicii Populare Doneţk.

Potrivit informațiilor prezentate de sursele pro-militare, Trapeznikov s-a născut la 12 aprilie 1981, în orașul Krasnodar. În 1982, familia lui s-a mutat în Doneţk. Din 2001 până în 2005 a lucrat ca manager al echipei FC Shakhtar. După aceea a ocupat funcții în cadrul mai multor firme, potrivit UNIAN.

Odată cu debutul agresiunii rusești în Donbas, el a luptat împotriva Ucrainei ca parte a formațiunilor armate ale "DPR". În aprilie 2016, a fost numit viceprim-ministru interimar al "DPR".

După cum am prezentat anterior, vineri, liderul "DPR", Alexandru Zakharchenko, a fost victima unui atentat cu bombă într-o cafenea din centrul Donetskului, nu departe de biroul său. El a murit la scurt timp într-un spital din apropiere, unde a fost dus imediat după incident.

 

 

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy