Separatiştii proruşi îşi pun un nou lider în Doneţk

S.I. Catalin |
Data actualizării: | Data publicării:
Dmitry Trapeznikov
Dmitry Trapeznikov

După asasinarea lui Alexandru Zakharchenko, Dmitri Trapeznikov a fost numit în funcția de "șef al DPR (Republica Populară Doneţk) ", potrivit presei militare din regiunea separatistă. Trapeznikov a fost până acum vicepreședinte al consiliului de miniștri al Republicii Populare Doneţk.

Potrivit informațiilor prezentate de sursele pro-militare, Trapeznikov s-a născut la 12 aprilie 1981, în orașul Krasnodar. În 1982, familia lui s-a mutat în Doneţk. Din 2001 până în 2005 a lucrat ca manager al echipei FC Shakhtar. După aceea a ocupat funcții în cadrul mai multor firme, potrivit UNIAN.

Odată cu debutul agresiunii rusești în Donbas, el a luptat împotriva Ucrainei ca parte a formațiunilor armate ale "DPR". În aprilie 2016, a fost numit viceprim-ministru interimar al "DPR".

După cum am prezentat anterior, vineri, liderul "DPR", Alexandru Zakharchenko, a fost victima unui atentat cu bombă într-o cafenea din centrul Donetskului, nu departe de biroul său. El a murit la scurt timp într-un spital din apropiere, unde a fost dus imediat după incident.

 

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel