Exerciţii de apărare antiaeriană, susţinute de şapte state CSI

S.I. Catalin |
Data publicării:

Şapte state din Comunitatea Statelor Independente (CSI) participă la exerciţii de apărare antiaeriană, a anunţat joi Ministerul rus al Apărării, citat de agenţia Xinhua.

La exerciţii iau parte 100 de aeronave, peste 9000 de soldaţi şi peste 130 de posturi de comandă din cele şapte state - Rusia, Armenia, Belarus, Kazahstan, Kârgâzstan, Tadjikistan şi Uzbekistan -, care participă la sistemul integrat de apărare aeriană al CIS.

La manevre participă de asemenea peste 40 de unităţi ale forţelor antiaeriene alocate acestui sistem.

În cadrul exerciţiilor, a căror durată nu a fost precizată, urmează să fie testată pregătirea de luptă a personalului sistemului de apărare aeriană al CSI.

Manevrele urmăresc să demonstreze capacitatea sistemului integrat de a răspunde în situaţiile ce presupun încălcarea spaţiului aerian al CSI şi deturnarea de aeronave, precum şi de a furniza asistenţă echipajelor aeronavelor în cazul unor accidente, a precizat ministerul rus. 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel