Rusia va renunța la tehnologiile informaționale din SUA

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Federația Rusă nu va mai cumpăra dispozitive electronice cu dublă destinație din SUA și se reorientează spre China.

Pe lângă China, și alte state care produc tehnologii ar putea exporta în Federația Rusă, anunță președintele Comitetului pentru apărare din cadrul Consiliul Federației (nr. Senatul rus), Andrei Kondratiev, notează ria.ru, citat de Deschide.md.

Declarațiile lui Kondratiev vin în contextul noilor sancțiuni ale SUA contra Rusiei, doar că politicianul rus spune că deja era în plan renunțarea la electronicele americane.

La 8 august, Departamentul de Stat al SUA a anunțat că începând cu 22 august, SUA nu va mai exporta tehnologii cu destinație dublă în Federația Rusă după impunerea noilor sancțiuni din cauza otrăvirii lui Serghei Skripal în Marea Britanie.

Noul pachet de sancțiuni mai prevede și interzicerea tranzacțiilor cu dolari a celor mai importante bănci rusești, dar și stoparea zborurilor către SUA ale companiei Aeroflot.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel