Rusia, teste nucleare. Chirieac: Este o arătare de mușchi

Alexandru Nicolae |
Data actualizării: | Data publicării:

Armata rusă a efectuat teste nucleare prin lansarea a numeroase rachete din Marea Barents şi din Marea Ohotsk.

Armata Rusiei a efectuat joi, teste nucleare la ordinul președintelui Vladimir Putin, informează agenţia Associated Press. Analistul Bogdan Chirieac susține că aceste teste reprezintă o demonstraţie de putere.

"Va fi tot timpul o luptă ca șoarecele și cu pisica"

"Este o arătare de mușchi, ca să spunem așa și Rusia cred că va investi în continuare în domeniu miltar pe măsură ce va crește prețul petrolului. Atunci când s-au prăbușit prețurile, ca urmare a crizei din 2008, bugetul Rusiei a scăzut aproape 40% peste noapte. Acum, ușor, ușor se ridică prețurile și probabil că Rusia va continua aceste testări. Au tehnologie, au specialiști. În rest va fi tot timpul o luptă ca șoarecele și cu pisica. Vedeți foarte bine că granița de est a NATO este în permanență testată. Va fi un joc care va continua în perioada următoare până când, eu știu, să sperăm că relațiile diplomatice se vor îmbunătăți", a declarat Bogdan Chirieac la România Tv.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel