Rusia. Schiţele unui elicopter militar de mare viteză, dezvăluite accidental pe internet

S.I. Catalin |
Data publicării:

Rusia a dezvăluit accidental mai multe imagini pe reţele de socializare cu viitorului elicopter de mare viteză. Biroul de proiectare Kamov din Rusia pare că din greşeală sau poate intenţionat a făcut public detaliile viitorului elicopter de mare viteză pe care urmează să-l dezvolte pentru Forțele Armate ale Federației Ruse, potrivit Defense Blog.

Revista militară din Statele Unite ale Americii, Defence Blog, împreună cu revista specializată în aviație Scramble din Olanda au publicat imaginile unui nou model de elicopter care în opinia lor este construit de către armata rusă.

Elicopterul va fi dotat cu două motoarele, acestea fiind similare cu cele folosite de elicopterele Sikorsky S-97 Raider și Bell V-280 Valor, anume din acest motiv va putea să atingă viteza de 700 de kilometri pe oră, de aproape trei ori mai mare decât viteza unui elicopter convențional.

Un expert în industria constructoare de aparate de zbor, a declarat pentru Defense Blog că elicopterul rus de mare viteză prezintă influențele designului occidental.

Din câte se pare, uzina „Kamov” a permis o scurgere de informații în urma cărora publicațiile de presă din Occident au avut posibilitatea să publice aceste imagini. Elicopterul ar urma să fie dotat cu tehnologii de ultima generaţie, care nu au mai fost întâlnite la elicopterele precedente.

Când va fi prezentat oficial sau la ce etapă este construcţia acestuia, nu este precizat. Defence Blog spune doar că imaginile au apărut pe rețele sociale din Rusia.

Proiectul viitorului elicopter rus de mare viteză a fost prezentat de Serghei Mikheyev, designer la biroul de proiectare Kamov.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel