Rusia se pregătește intens pentru Forumul Army 2020 de luna viitoare

Eduard Pascu |
Data publicării:

Situația creată de coronavirus a dat peste cap planurile Rusiei în organizarea Forumului Army 2020. Chiar și așa autoritățile încearcă să atragă cât mai multe state. 

Programul pregătirilor în vederea desfășurării Forumului Army 2020 au fost complicate de pandemie, întrucât doar 35 de state au confirmat participarea din cele 133 care au fost invitate, a declarat un înalt oficial al Ministerului rus al Apărării într-un interviu publicat de ziarul Krasnaya Zvezda.

Potrivit lui Oleg Kulakovsky, șeful departamentului de expoziții din cadrul Ministerului Apărării din Rusia, cel puțin 11 state (Armenia, Belarus, Brazilia, Grecia, India, Iran, Kazahstan, China, Sri Lanka, Africa de Sud și Osetia de Sud) vor trimite reprezentanți de nivel înalt la eveniment, transmite TASS.

Forumul militar și tehnic internațional Army 2020 va avea loc luna viitoare pe aerodromul Kubinka, și în zona poligoanelor din Alabino și Ashuluk. Unul dintre momentele importante va fi prezentarea unui sistem unic anti-UAV în poligonul Ashuluk din sudul Rusiei. În cadrul acestui Forum Militar sunt programate mai mult de 170 de evenimente.

Citește și: Vladimir Putin: Marina militară rusă se va dota cu arme nucleare hipersonice

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel