Rusia refuză orice coexistență cu actualul regim din Ucraina și spune că are capacitatea de a rezista NATO „oricât va fi nevoie”

Darius Muresan |
Data publicării:
Armata rusă. Foto: Ministerul Apărării din Rusia
Armata rusă. Foto: Ministerul Apărării din Rusia

Rusia nu poate coexista cu actualul regim ucrainean şi va rezista alianţei militare a NATO cât timp va fi necesar pentru ca Moscova să-şi atingă obiectivele, a declarat marţi un diplomat de rang înalt din cadrul Ministerului Afacerilor Externe rus, informează Agerpres, ccare citează Reuters.

"Actualul regim (ucrainean) este absolut toxic, la ora actuală noi nu vedem nicio opţiune de coexistenţă cu acesta", a declarat ambasadorul plenipotenţiar rus Rodion Miroşnik, fost ambasador în Rusia al autoproclamatei Republici Populare Lugansk, în faţa unor jurnalişti la Moscova.

Potrivit lui Miroşnik, Ucraina a comis crime împotriva civililor, iar NATO a livrat arme interzise Ucrainei, însă în final Occidentul îşi va pierde interesul pentru Ucraina, iar autorităţile de la Kiev vor intra în colaps.

"Noi putem rezista NATO atât timp cât va fi nevoie pentru a atinge obiectivele pe care le-a formulat preşedintele" rus Vladimir Putin, a mai afirmat Miroşnik. 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel