Rusia desfăşoară elicoptere militare la graniţa Siriei cu Turcia (Video)

S.I. Catalin / 08 noi 2019 / 16:41

Elicopterele armatei ruse au început să patruleze spațiul aerian din nordul Siriei, a comunicat vinerea aceasta Ministerul rus al Apărării.

Rusia a desfășurat elicoptere militare pentru a survola o zonă din apropierea graniței Siriei cu Turcia, pentru a ajuta la protejarea poliției militare rusești care patrulează frontiera dintre cele două ţări, a precizat vineri Interfax.

„Principalul obiectiv al misiunilor este de a asigura securitatea în zonele patrulate precum și de a escorta convoaiele poliției militare", se arată într-un material video în care apare pilotul militar rus Dmitri Ivanov într-un videoclip postat de către Zvezda, serviciul de radiodifuziune al armatei ruse.

Patrulele aeriene sunt efectuate în mai multe direcții de către perechi de elicoptere la o altitudine de 50-60 de metri, a declarat Ivanov.

Zvezda a adăugat că forțele aeronautice ruse au efectuat joi o altă misiune de patrulare aeriană în nordul Siriei.
De asemenea, trupele turce și ruse au efectuat vinerea acesta a treia misiune de patrulare comună de-a lungul frontierei turco-siriene

Patrulele comune sunt efectuate în conformitate cu acordurile încheiate pe 22 octombrie între președintele rus Vladimir Putin și omologul său turc Recep Tayyip Erdogan.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy