Rusia acuză SUA de amestec în treburile interne în urma protestelor pro Navalnîi

Eduard Pascu |
Data publicării:

Ministerul rus de externe a avertizat platformele de internet occidentale cu privire la responsabilitatea diseminării informațiilor false despre mitingurile neautorizate care au loc în majoritatea regiunilor din Rusia.

"Cerem să se oprească amestecul în afacerile interne ale statelor suverane și să avertizăm despre responsabilitate", a transmis ministerul pe contul său de Facebook, anunță TASS.

"Interferența flagrantă a Statelor Unite în treburile interne ale Rusiei este un fapt evident, la fel ca propagarea știrilor false și apelurile la proteste neautorizate pe platformele de internet controlate de Washington. O altă dovadă a rolului din culise al Washingtonului este secretarul de stat american Antony Blinken care susține încălcărea legii. Fără îndoială că acțiunile menite să încurajeze protestele sunt un element al strategiei în care este inclusă și Rusia. Departamentul de stat pare să urmeze ”programul” oferit de centrul analitic RAND Corp în 2019. Păcat că au ratat un avertisment cu privire la prețul ridicat și riscurile acestei doctrine", a scris acesta.

Ministerul a subliniat faptul că mitingurile de duminică sunt neautorizate, iar SUA tinde să le promoveze.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel