Rușii au simulat răspunsul împotriva unui atac cu rachete. MiG-31 și S-400 au luat parte la manevre (VIDEO)

Darius Muresan |
Data publicării:

Forțele Federației Ruse au efectuat un exercițiu de respingere al unui atac cu rachete.

Exercițiul de respingere al unui atac cu rachete lansate de un adversar fictiv a avut loc în Urali, regiunea Volga, din Siberia.

Ministerul Apărării al Federației Ruse a precizat că exercițiul a constat în identificarea unor ținte care se apropiau spre obiectivele rusești. Exercițiul s-a încheiat cu succes și a implicat utilizarea sistemelor S-300 și S-400, dar și a avioanelor MiG-31. Au participat totodată la exercițiu și elicoptere Mi-8, dar și echipamentele de război electronic, atât la sol cât și din cadrul aviației.

Potrivit rușilor, în total, au participat 12 aeronave și elicoptere, precum și peste 500 de militari din structurile de sprijin la sol, dar și unități de comunicații și securitate.

Pe portalul Zvezda TV, canalul media deținut de Ministerul Apărării de la Moscova, rușii au publicat un material video de aproximativ două minute din cadrul exercițiului.

 

                  

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel