Rușii anunță că MiG-35 și Su-57 se apropie de finalul testelor

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

Comandantul Forțelor Aeriene Ruse, generalul-locotenent Sergey Dronov, a anunțat că cele mai noi avioane de luptă ale VVS (Voyenno-Vozdushnye Sily Rossii), Su-57 și MiG-35, se apropie de finalizarea perioadei de testare, transmite aviatiamagazin.

Potrivit generalului, MiG-35 este programat să iasă din teste la sfârșitul anului 2021 în timp ce aparatul de generația V își va încheia faza de teste la finalul acestui an.

"Avionul multirol Su-57 își va finaliza perioada de teste până la sfârșitul anului, în timp ce testele pentru MiG-35 vor fi încheiate până la sfârșitul lui 2021. După teste sunt programate contracte de achiziții pentru produsele de serie", a spus generalul.

Trei regimente ale VVS ar urma să fie dotate cu Su-57, în timp ce MiG-ul 35 va fi cumpărat în număr mult mai mic, acesta nefiind un aparat care să impresioneze armata rusă.

Vezi și: Turcia, pas mare spre Su-35. Rușii profită de excluderea Ankarei din programul F-35

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel