Resturi ale unei rachete, găsite pe o plajă din România, în județul Constanța (Video)

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Resturi de rachete pe litorarul Mării Negre, în județul Constanța, România
Resturi de rachete pe litorarul Mării Negre, în județul Constanța, România

Echipajul pirotehnic al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea" al judeţului Constanţa a intervenit duminică pe plaja de la Marea Neagră, între Periboina şi Săcele, pentru ridicarea unui element presupus a fi de muniţie.

Echipajul format din trei subofiţeri şi un ofiţer a identificat obiectul ca fiind booster de rachetă, acesta urmând să fie luni predat structurilor specializate din cadrul Ministerului Apărării Naţionale.

La faţa locului, echipajul format din trei subofiţeri şi un ofiţer a identificat obiectul ca fiind booster de rachetă. Acesta a fost ridicat şi depozitat, iar, în cursul zilei de astăzi, va fi predat structurilor specializate din cadrul Ministerului Apărării Naţionale. Obiectul nu prezintă niciun pericol, fiind vorba despre componenta care propulsează racheta”, a anunţat ISU Dobrogea.

Instituţia atrage atenţia populaţiei care găseşte elemente de muniţie că are obligaţia să sune la numărul unic de urgenţă 112 şi să anunţe primăria sau cel mai apropiat post de poliţie.

 

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel