Relaţiile cu China au fost ''grav deteriorate'', consideră Donald Trump

Eduard Pascu |
Data publicării:

Preşedintele american Donald Trump a declarat vineri că relaţiile SUA cu China au fost "grav deteriorate", menţionând criza coronavirusului şi adăugând că nu are în vedere "pentru moment" să iniţieze a doua etapă a acordului economic semnat în ianuarie între cele două puteri mondiale, potrivit AFP.

China "ar fi putut să stopeze" epidemia de coronavirus, a acuzat din nou Trump, aflat la bordul avionului prezidenţial, în drum spre Florida. Întrebat despre o viitoare a doua etapă a acordului semnat după doi ani de război comercial, el a răspuns: "Nu mă gândesc la aceasta pentru moment". "Cinstit vorbind, am multe alte lucruri în cap", a adăugat el.

Preşedintele Donald Trump a sosit vineri în Florida, unul dintre focarele majore ale epidemiei de COVID-19 în prezent, transmite Agerpres.

Trump urma să participe sâmbătă la un nou miting electoral în New Hampshire, ignorând avertismentele sanitare, însă acesta a fost amânat - "cu o săptămână sau două" - din cauza unei furtuni puternice, după cum a anunţat vineri Casa Albă.

Citește și: China nu vrea o 'confruntare totală' cu SUA, dar admite că situaţia actuală este cea mai gravă din istoria relaţiilor lor

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel