Reîntoarcerea dictatului ideologic

H.D. Hartmann |
Data publicării:
Joe Biden
Joe Biden

Si totusi trebuie sa o recunoastem, Joe Biden, cel mai ”tânăr” dintre candidatii democrati la presedintia SUA, la numai 77 de ani a reusit imposibilul.

Plecat în miez de noapte din New Hampshire, la pierderea primarelor de acolo, în Super Marțea electorală care tocmai a trecut, în care 7 state au votat pentru candidatul preferat, a castigat net și detasat. În acea marți neagră pentru democrație și bun simt, patru candidați democrați s-au retras. Miliardarul Bloomberg nici măcar nu a mai aștept să fie alungat cu pietre.

Și-a îndeplinit misiunea de a deschide drumul candidatului preferat al statului paralel american, acel deep state de care Trump se plânge în fiecare zi și a zis la revedere. Micul Mike, cum era poreclit, a cheltuit o bagatelă de jumătate de milliard de dolari pentru ca la 80 de ani să fie și el un fel de candidat. Calculul establishmentului democrat, celui cu banii gârla, dar care promite neo-marxisme pentru tot poporul, a fost simplu. Un homosexual declarat, două femei și un miliardar vor decupa destule voturi din masa socialistă care este sedusă de către Bernie Sanders, pentru ca după Marțea celebră, să le dea, in corpore, unui Biden reînviat din morți. Astfel că pentru democrații, care visează socialism pe pâine, sănătate pentru toți, studii superioare despre sexul îngerilor, diplome nemuncite și multe, foarte multe drepturi liberalizate la prețul bugetul american, au împins un june de 77 de ani pe lista scurtă a candidatilor la președinția celei mai puternice democrații din lume.

Pentru socialistii de caviar, pentru elita progresită, că este americană sau simplu europeană, faptul ca Biden a șantajat un șef de stat european cu neplata unui ajutor financiar critic pentru supraviețuirea acelui stat chiar nu conteaza. Ce conteaza este să nu mai fie poporul muncitor american capabil să voteze din nou Trump. Căci culmea ridicolului și spaima umorului negru, Trump numai de elita obraznică și plină de ifose, plina de progresisme transgender nu este votat. Pe republicanul Trump îl voteaza masiva clasă muncitoare din orasele devastate de globalismul marxist propus de Bill Clinton, continuat de clanul Bush și încoronat de către Obama. Clasa socială cea mai detestată de indivizi ca Biden și Sanders, tipii ăia care fac împreuna două secole de minciună marxistă, respiră populism trumpian și dorește reinvigorarea valorilor muncii oneste și a plății taxelor școlare. Exact de ceea ce fug neo-marxiștii lui Obama și Biden.

Joe Biden a revenit în marile calcule electorale americane după ce Hillary Clinton a dat semnalul printr-un discurs în care a spus că nu vede în Sanders un președinte al SUA. Americanii nu au văzut în ea un președinte bun, dar asta nu conteaza pentru ea, căci la Clinton puterea înseamnă corupția banilor și impunerea progresului cu violența dacă este nevoie. Ea înca crede că globalismul mitoman este mai bun decat socialismul sincer, aproape primitiv de sovietic al lui Sanders.

La Biden este și mai simplu, complicitatea la corupția care a dominat administrația Obama și care a creat corupția unor altor administrații cum ar fi cea a lui Băsescu din România sau Edi Rama în Albania, nu pare a deranja un electorat american de stânga mancurtizat. Fiul lui Biden a luat bani serioși de la un oligarh ucrainean, dar socialiștii refuză să vadă corupția și antiamericanismul acestei formule. Oligarhul plătitor se pare că era bun, aia care nu au cotizat la cabala obamista nu erau buni. Cam asa se împarte democrația haștagistă anti -coruptie. Pe coruptii lui Băsescu nu îi arestăm niciodată, dar arestăm femei bolnave de boli rare și gata sa moară, ca ministrul justiției să poată, ca și în precedentul său mandat ministerial, sa raporteze la noua Moscovă, denumită astăzi Bruxelles, îndeplinirea producției la lupta anticoruptie.

Biden are vizibil, în discursurile sale, pierderi de memorie, și blocaje lingivstice care presupun mai mult analize medicale amanuntite decat campanii electorale.

În fața unui astfel de fals istoric evident nu putem decât să exclamăm, să ne fereasca cel de sus să se întâmple în Romania încă o dată dominatia cabalei corupte din timpul lui Obama. Deja mesajele ambasadorului SUA la București ascund intenții clare de afaceri private pe spinarea statului roman, folosind un dictionar cariat de populisme perimate, deja semnalele date prin sacrificul ritualic efectuat la ordinului ministrului de interne al medicului Pintea, aflată într-un șoc medical si psihologic evident, pare a anunța o nouă campanie de teroare. Lipsa de empatie a unuia care încă se intituleaza prim minstru, numitul Orban, absoluta lui incapacitate de a fi purtator de constiinta umană anunță un viitor premier și mai rupt de spatiul normalitatii sociale. Schizoizii care par a conduce Romania spre un dezastru de neimaginat nu numai ca nu au valori axiologice, dar nu mai respecta nici moartea. Lupta anticoruptie, conceputa si patronata de Traian Basescu a esuat astazi, într-o ardere pe rug a femeilor și copiilor, activistii sociali neo-marxisti constituind gloata participanta din jurul focului. Tribalii epocii bronzului ca Ludovic Orban nu mai sunt expresia disparitiei unei natiuni, ei reprezinta excrescenta tumorala post deces, atunci cand in ultimele sale zvacniri, cadavrul degajeaza toxinele ucigase intr-un ecosistem deja otravit.

In SUA, dacă lui Biden îi reușeste blestemul de a fi ales presedinte, americanii vor cunoaște pentru a doua oară în istoria lor, după războiul civil, teroarea minciunii moraliste. Căci fiți fără grijă, și SUA au hastagistii lor, si americanii au mincinosii lor, au ziaristii lor vânduți si desigur neo-marxistii gata oricand sa spanzure femei nevinovate, exact ca in celebrul proces al vrajitoarelor din Salem.

Un astfel de pericol trebuie să fie clar identificat de oamenii care mai gândesc din Romania. Căci un nou val de terorare anti coruptie in Romania va desființa defintiv și irevocabil statalitatea Romaniei. Ucraina exact asta a pățit, atunci când o demna urmașă a legiunilor naziste din al Doilea Război Mondial a devenit prim ministru. Acea doamna a arestat elita ucraineană sub acuzatie de coruptie, a exilat sau alungat elita financiara acuzand-o ca este ruseasca si a mituit Germania cu gaze furate din celebrele conducte care ii traversau tara. In acelasi timp, sub conducerea înțeleaptă a administratiei Obama, o ambasadoare americana trimisa la Kiev, protejata lui Biden a lovit la rădăcina sistemul juridic, distrugând imaginea procurorului general, impunând prin manifestații publice plătite de diverse fundații binevoitoare si cu ajutorul unei societati lipsită de educație tot felul de activisti globalisti. Ca în final, dupa crimele de la Maidan, acum numai săptămâni, un actor tocmai ales presedinte, saăpiarda negocierile de pace de la Paris. Istoria nu iartă greșelile făcute in numele activismului amoral.

Frantei, cel mai stabil și constituționalist regat din Europa pre-revoluționară, i-au trebuit un secol, 3 regi, doi împărați, nenumărați consuli și două războaie genocidare în Spania și Rusia ca să își revină din efectul crimelor făcute în numele celebrei revoluții. Paleo marxismul din acea perioadă a fost astazi, în zilele noastre, înlocuit cu neo-marxismul. Amândouă formulele sunt la fel de violente, la fel de schiozide și la fel de criminale patologii ale dezintegrării sociale. Japonia tocmai a fost descoperită ca țară masivelor abuzuri judiciare, atunci când unul dintre cei mai cunoscuti oameni de afaceri ai lumii, Carlos Ghosn, salvatorul Renault și Toyota, a fugit, după ce justitia din Tokyo îi încălcase toate drepturile scrise în celebrata constitutie postbelica niponă. Doar pentru că era străin și nu făcea parte din clasa miliardarilor progresisti, Ghosn împreuna cu lumea întreaga descopereau șocați că justitia shogunilor moderni este la fel de coruptă și de subordonată ordinelor politice. Cazul a disparut practic din atentia presei lumii democratice tocmai pentru a perpetua mitul arhipelagului occidentalizat cu bomba atomică. Nimeni nu putea admite ca Japonia marilor victorii democratice putea avea o justiție complet coruptă. Numai departe de Uniunea Europeana din care facem parte, niste activisti impun la Bruxelles tăierea fondurile de coeziune tuturor statelor care nu vor respectă noul dictat sovietic al arestărilor ideologice. În nicio democrație reală nu se construiesc campanii de teroare și totusi noul globalism amoral și neo-marxist tocmai asta face. Dar oare mai există, după căderea comunismului în 1989, democrație? Sau odată cu dispariția comunismului asistăm la o erodare totală și ireversibilă a democrației, permițând unor demagogi săraci cu duhul dar rapace si doritori de multi bani sa impune agende la nivelul intregii lumi. Anii care urmeaza ne vor raspunde.

Notă: Textul și opinia aparțin în integralitate autorului

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel