Recepție cu ocazia Zilei Naționale a Fondării Coreei. E.S. Kap-soo Rim, ambasadorul coreean în România: Trebuie să devenim cei mai buni prieteni

RIM Kap-soo, ambasadorul Republicii Coreea în România , foto: DC News
RIM Kap-soo, ambasadorul Republicii Coreea în România , foto: DC News

Recepția cu ocazia Zilei Naționale a Fondării Statului Coreean va fi găzduită de Ambasada Republicii Coreea în România în data de 3 octombrie (marți), ora 18:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel – Grand Ballroom (90 Calea 13 Septembrie, Sector 5, București).

Recepția are o semnificație cu atât mai mare cu cât anul acesta se sărbătorește cea de-a 15-a aniversare a Parteneriatului Strategic dintre Republica Coreea și România. În deschidere, Excelența Sa, domnul Kap-soo Rim, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Coreea va susține un discurs, urmat de alocuțiunea E.S. domnul Nicolae Ionel Ciucă, președintele Senatului și invitat de onoare la eveniment.

Ceremonia de deschidere va fi completată de momentul muzical al formației sud-coreene crossover, Via Trio, formată din patru membri – trei dintre ei cântând la vioară, haegeum (instrument tradițional coreean cu coarde), chitară și un vocalist de pansori (povestire muzicală tradițională coreeană) – care creează un amestec armonios de instrumente occidentale cu cele tradiționale coreene. 

În cadrul evenimentului, oaspeții se pot bucura de materialele promoționale despre World EXPO 2030 Busan, precum și de prezentări din industria high-tech, disponibile la zonele special amenajate de companiile coreene SK Telecom, Samsung și LG. Recepția va reprezenta și un bun prilej pentru invitați de a descoperi tradițiile culinare coreene, prin gustarea preparatelor bucătariei coreene, Hansik.

„În timp ce sărbătorim aniversarea a 15 ani de Parteneriat strategic, recunoaștem legătura dintre noi, consolidată de valori comune, și ne angajăm să promovăm împreună aceste valori comune în cadrul comunității internaționale. Pentru noi, nu este suficient să fim prieteni buni. Trebuie să devenim cei mai buni prieteni”, a menționat ambasadorul Kap-soo Rim.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel