Război Siria. Rusia avertizează SUA: ”Agresiune ilegală”

Rusia avertizează Statele Unite în legătură cu o „agresiune ilegală împotriva Siriei”.

Ambasadorul Rusiei în Statele Unite, Anatoli Antonov, a declarat că le-a spus oficialilor americani la începutul acestei săptămâni că Moscova este preocupată de anumite semne ce arată că Statele Unite pregătesc noi lovituri asupra Siriei şi a avertizat în legătură cu o „agresiune lipsită de fundament şi ilegală împotriva Siriei”, relatează joi, 30 august, Reuters.

Antonov s-a întâlnit în această săptămână cu oficiali americani, inclusiv cu James Jeffrey, reprezentantul special pentru Siria, a anunţat Ambasada Rusiei într-o postare pe pagina sa de Facebook. Printre altele, viceministrul rus de externe Mihail Bogdanov a discutat opţiuni pentru o soluţionare paşnică a situaţiei din Siria cu liderul opoziţiei siriene Nasra al-Hariri, a anunţat joi ministerul rus într-un comunicat, citat de Reuters.

Ministerul de Externe rus a declarat că a subliniat necesitatea de a stabili dialogul între guvernul sirian şi opoziţia „constructivă”.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel