Război Siria. Bombardamentele au transformat orașul sirian Khan Sheikhun în ruine - Video

Eduard Pascu |
Data publicării:

Atacurile aeriene ale aviatiei ruse și bombardamentele armatei lui Bashar al-Assad au transformat orașul sirian Khan Sheikhun în ruine: o parte din cartierele orașului au fost complet distruse, relateaza agenția de stat turcă Anadolu, transmite paginaderusia.

În videoclipul filmat deasupra orașului, se văd găurile din zidurile caselor, pot fi văzute mobilierul și alte obiecte casnice abandonate în grabă de locuitori. Opt școli, trei unități medicale, o substație de ambulanță, un centru de apărare civilă și trei brutării au fost distruse ca urmare a atacurilor armate ale regimului Assad și a forțelor aeriene ruse.

Înainte de conflictul din Siria, populația din Khan Sheikhun număra 100.000 de oameni. Astăzi, această cifră se apropie de zero.

În Siria continuă luptele pentru Khan Sheikhun. La 19 august, trupele lui Assad au stabilit controlul asupra mai multor teritorii din apropierea acestui oras, în încercarea de a încercui localitatea. Totodată, opoziția și adversarii lui Assad au pierdut controlul asupra regiunii Fakir, din vecinătatea orașului Khan Sheikhun.

Surse turcești afirmă că la operațiunea de capturare a orașului sirian participă militari iranieni, forțele speciale ruse și alți mercenari.

 

Youtube video image

Vezi și: Război Siria. Primele imagini de după atacul asupra orașului Khan Shaykhun

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel