Rata sinuciderilor în US Army este pe un trend crescător

Eduard Pascu |
Data publicării:
Sursă foto: US Army
Sursă foto: US Army

Astăzi, Departamentul Apărării din SUA a prezentat un al doilea Raport Anual al Sinuciderilor din US Army.

Conform unui comunicat al Pentagonului în 2019, 498 de militari s-au sinucis. "Rata de sinucidere în 2019 pentru componenta activă este comparabilă statistic cu anul 2017, dar nu merge în direcția corectă, în timp ce rata de sinucideri în Rezervă și în Garda Naționale sunt statistic mai mici decât în 2017. Dar, raportat la anul 2014, sinuciderile în rândul personalului activ au crescut", se mai arată în document.

Departamentul folosește atât surse din date interne, cât și civile, pentru a determina cauzele sinuciderilor militarilor.

Directorul Oficiului pentru Prevenirea Suicidului din Apărare, dr. Karin Orvis, a declarat: „Colaborările sunt esențiale pentru prevenirea sinuciderii. Trebuie să continuăm să colaborăm la cercetare, schimburi de date, informare și alte eforturi cheie cu alte agenții federale, organizații non-profit și cu mediul academic. De asemenea, vom continua să avem o abordare concentrată a evaluării programelor, a politicilor și a programelor existente, precum și să implementăm, după caz, date științifice, în continuă evoluție, pentru prevenirea sinuciderii. Avem un drum lung în față, dar nu ne vom opri din eforturile noastre. Acest lucru îl datorăm membrilor serviciului nostru și familiilor care ne apără națiunea”.

Citește și: Trei membri ai portavionul USS George H.W. Bush s-au sinucis în aceeași săptămână

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel