Răspunsul German va avea loc sub egida celebrei Conferințe pentru Securitate de la Munich

H.D. Hartman |
Data actualizării: | Data publicării:

Pe 10 Iulie, chiar cu o zi înainte de întâlnirea oficială NATO de la Bruxelles, cu participarea masivă a deputaților din Budenstag și din Parlamentul European, va avea loc ceea ce pare a fi răspunsul oficial al Germaniei, folosindu-se de valeții săi europeni, la presiunile explicite ale presedintelui Trump cu privire la bugetul de apărare NATO și deja celebrul  2%.

Era de așteptat o asemenea mișcare, după scrisorile dure americane din ultimile zile, mai ales că Germania refuză cu îndârjire mărirea bugetului alocat apărării, deși ridică taxe pentru integrarea imigranților ilegali primiți cu atâta larghețe de mutti Merkel.

Întîlnirea organizată la îndemnul micului paj viclean de curte Junker va aduna un număr impresionant de deputați germani și desigur micii lor ofițeri subordonați din diversele țări europene dominate de către Germania. Alături, pentru a justifica manipularea  berlineză se vor afla câțiva ministrii apărării (aleși după loialitatea lor) și câțiva reprezentanți ai industriei europene de apărare. Subiectul discuției va fi așa zisa soluționare a cererii americane cu privire la mărirea bugetelor de apărare din cadrul NATO.

Realitatea este alta. Subiectul nu va fi cererea americană, ignorată obraznic atat de către Germania cât și de Franța, ridicol criticată de o Portugalie inexistentă din punct de vedere militar, ci întâlnirea Trump-Putin, care are loc imediat după reuniunea NATO de la Bruxelles. Acolo ii doare pe germani, căci de NATO chiar nu îi interesează, după  dezastrul ultimilor prezențe militare pe teatrele de război, care au dovedit incapacitatea funciară a armatei germane de a face față unor situații reale de luptă.  Celebre rămân rapoartele conform cărora soldații germani nu au nici măcar muniție de tragere în poligoane iar diviziile de tancuri abia dacă sunt capabile să își asigure piesele de schimb, nefiind în stare sa adune cinci din 25 tancuri operaționale la un loc.

Cum discuția nu trebuie să pară despre Rusia, deși Junker a strecurat subiectul Siria pe agendă, nemții se folosesc de conferința de securitate de la Munich (o respectabilă și venerabilă conferință care și-a dovedit utilitatea negativă când a promovat dezastrul diplomatic Nuland - cea care a permis prin jocul său bezmetic ocuparea rusească a Ucrainei și anexarea Crimeei - sau a aplaudat politicile Obama care au dus la trădare Europei democratice în favoarea Germaniei și Rusiei) pentru a pregăti o strategie împotriva întâlnirii dintre Donald Trump si Vladimir Putin.

Berlinul stie că se apropie momentul decontului pentru marile minciuni merkeliene pe care le-a propagat în Estul Europei, în Asia si în China. Oferit pe tavă de către administrația Obama cancelarului Merkel, Estul Europei a fost mințit. În loc de dezvoltare economică și domnia legii, fiecare țară est-europeană a fost transformată în unică piață de desfacere a produselor germane, abuzurile împotriva industriei locale și patronilor ei fiind făcute tocmai pentru a elimina orice formă de concurență. Folosindu-se de diverse motive, inventate sau exagerate, Germania a eliminat orice formă de democrație reală în Europa, creînd insule germane, islamice sau simple dominioane economice.

Spaima participanților la această conferință este tocmai o eventuală întelegere care ar avea loc între USA si Rusia, peste capul Germaniei dominante. După ce abia și-a salvat cancelaria, după minciunile cu privire la emigrație, după isteria franceză, o înțelegere americano-rusă ar provoca o eclipsă totală  a proiectului european de apărare, în fapt o copie palidă și placidă a NATO.

Inițiativa pajului viclean de curte Junker, intitulată "Mai mult European, Mai bine inter-conectată, Mult mai capabilă: Construind Forțele Armate Europene ale Viitorului" (2017)”, are la bază o nouă trădare a Europei și anume întărirea relației militare dintre viitoarea armată europeană unită și...Rusia. Nicidecum cu SUA, furnizorul real de securitate pe continentul European în ultimii 70 de ani.

Adevăratul obiectiv al Germaniei se  dezvăluie doar atunci când întelegem că gazul rusesc este mai important pentru economia germană decât independența și suveranitatea țărilor estului european amenințate de către puterea militară rusească.  Trădarea germană care a provocat al Doilea Război mondial se repetă astăzi în numele necesarului de gaz.

Iată adevăratul scop al acestei întâlniri organizate atât de generos de către conferința de securitate Munich și anume provocarea SUA prin refuzul de a plătii securitatea oferită de către NATO (finanțată de acestea) și o imediată întelegere cu Rusia. Sinceri aliați are America!

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel