Ramzan Kadîrov îl invită pe secretarul de stat american Mike Pompeo în satul său natal din Cecenia

Eduard Pascu / 21 iul 2020 / 18:08
Ramzan Kadyrov este conducător al regiunii Cecenia şi un apropiat al lui Vladimir Putin
Ramzan Kadyrov este conducător al regiunii Cecenia şi un apropiat al lui Vladimir Putin

La scurt timp după ce secretarul de stat american, Mike Pompeo a anunțat că SUA au impus sancţiuni împotriva liderului regiunii Cecenia din sudul Rusiei, interzicându-i să călătorească în Statele Unite, ca urmare a unor acuzaţii de încălcări grave ale drepturilor omului, inclusiv tortură, Ramzan Kadîrov a reacționat.

Liderul regiunii Cecenia, situată în sudul Rusiei, Ramzan Kadîrov, a răspuns declarației secretarului de stat american cu privire la introducerea de noi sancțiuni împotriva sa, invitându-l pe înaltul reprezentant american în satul său natal din regiunea de munte a republicii, potrivit agenției Grozny, citată de TASS.

"După cum știți, am fost inclus într-o altă listă de sancțiuni. Se pare că americanii au o mulțime. M-am speriat atât de mult încât am plecat în satul meu natal din Benoy. Deci, Pompeo, vino aici, este foarte frumos. Să vedem cine încalcă ce drepturi", a spus Kadyrov.

Citește și: Statele Unite impun sancţiuni împotriva liderului cecen Ramzan Kadîrov pentru încălcări ale drepturilor omului

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy