R. Moldova: Primul caz de COVID-19 în Armata Națională. Un nou bilanț epidemic peste Prut

Tudor Curtifan |
Data publicării:

În Republica Moldova a fost înregistrat primul caz de infectare cu COVID-19 în rândul Armatei Naționale. 

Informația a fost confirmată de către Alexandru Pînzari, ministrul Apărării, pentru portalul deschide.md.

Contactat telefonic, Alexandru Pânzari a comunicat este vorba despre șefa Secției Resurse Umane a Brigăzii nr.3 Infanterie Motorizată „Dacia" din Cahul.

„Primul test, făcut acum câteva zile, a arătat că ea este infectată pozitiv cu COVID-19, însă a mai făcut un test repetat și se așteaptă rezultatele", a precizat Pînzari.

Ministrul Apărării nu a oferit mai multe detalii, dar a precizat că starea de sănătate a acesteia este bună iar în cadrul unității militare în care acivează această au fost luate măsurile de rigoare pentru combaterea și prevenirea răspândirii noului coronavirus.

Sursa citată precizează că în raionul Cahul, din cele 12 cazuri confirmate, 8 cazuri de infectare cu COVID-19 sunt cazuri cu transmitere locală.

Numărul infecțiilor confirmate cu COVID-19 peste Prut a ajuns la 353. Totodată, până în acest moment, două persoane au decedat din cauza noului coronavirus în Republica Moldova.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel