R. Moldova: Consilier al premierului Chicu, gest obscen către veteranii de război (Video)

Tudor Curtifan / 05 Martie 2020 / 16:20

Anton Gămurari este general-maior de poliție, participant în războiul de pe Nistru, dar și consilierul premierului Ion Chicu.

Gămurari este consilierul premierului Republicii Moldova pe problemele veteranilor. La începutul acestei săptămâni, consilierul premierului a urcat pe scena instalată în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău, de unde le-a arătat un gest obscen veteranilor de război, informează portalul Deschide.md.

„Celor care hămăie ce trebuie și ce nu trebuie, le arăt un singur lucru", s-a răstit Gămurari, arătându-le protestatarilor un gest obscen, notează sursa citată.

Reacția acestuia a venit după ce veteranii l-au rugat să părăsească scena, întrucât nu le-ar reprezenta interesele în raport cu Guvernul. Acesta a fost huiduit de mulțime.

Totul s-a întâmplat în timpul protestului organizat de Consiliul Național al Veteranilor, care a avut loc în cursul acestei săptămâni, luni.

Protestatarii au cerut mai multe facilități pentru veteranii războiului de pe Nistru (printre care indemnizații și tratamente), demisia ministrului de Externe, Aureliu Ciocoi și a Guvernului Chicu.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy