R. Moldova: Consilier al premierului Chicu, gest obscen către veteranii de război (Video)

Tudor Curtifan |
Data actualizării: | Data publicării:

Anton Gămurari este general-maior de poliție, participant în războiul de pe Nistru, dar și consilierul premierului Ion Chicu.

Gămurari este consilierul premierului Republicii Moldova pe problemele veteranilor. La începutul acestei săptămâni, consilierul premierului a urcat pe scena instalată în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău, de unde le-a arătat un gest obscen veteranilor de război, informează portalul Deschide.md.

„Celor care hămăie ce trebuie și ce nu trebuie, le arăt un singur lucru", s-a răstit Gămurari, arătându-le protestatarilor un gest obscen, notează sursa citată.

Reacția acestuia a venit după ce veteranii l-au rugat să părăsească scena, întrucât nu le-ar reprezenta interesele în raport cu Guvernul. Acesta a fost huiduit de mulțime.

Totul s-a întâmplat în timpul protestului organizat de Consiliul Național al Veteranilor, care a avut loc în cursul acestei săptămâni, luni.

Protestatarii au cerut mai multe facilități pentru veteranii războiului de pe Nistru (printre care indemnizații și tratamente), demisia ministrului de Externe, Aureliu Ciocoi și a Guvernului Chicu.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel