Putin l-a informat pe Assad de acordul privind încetarea focului în Siria. Damascul a mulțumit Rusiei pentru susținerea militară

Tudor Curtifan |
Data publicării:

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a discutat prin telefon, vineri, cu omologul său din Siria, Bashar al-Assad, despre armistiţiul ruso-turc din provincia siriană Idlib, anunţă Kremlinul, conform agenţiei de presă Tass, citată de Mediafax.

"Vladimir Putin l-a informat pe Bashar al-Assad despre acord şi a subliniat că implementarea acestuia va contribui la stabilizarea situaţiei în regiunea Idlib", a comunicat vieri seară Preşedinţia Rusiei.

"Bashar al-Assad a apreciat foarte mult rezultatele convorbirilor dintre liderii Rusiei şi Turciei şi i-a transmis mulţumiri preşedintelui rus pentru susţinerea oferită în luptele cu grupuri teroriste şi pentru eforturile de a asigura suveranitatea Siriei şi integritatea teritorială", a precizat Kremlinul.

Rusia, care oferă susţinere Administraţiei Bashar al-Assad, şi Turcia, care sprijină grupuri insurgente, au ajuns la un armistiţiu în regiunea siriană Idlib.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel