Protocol SRI, PÎCCJ şi ÎCCJ. Anunțul zilei de la directorul SRI

Eduard Hellvig, directorul SRI. Sursă foto: Serviciul Român de Informații
Eduard Hellvig, directorul SRI. Sursă foto: Serviciul Român de Informații

Directorul Serviciului Român de Informaţii a demarat procedura de desecretizare a protocolului de cooperare dintre SRI, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Așadar, directorul Serviciului Român de Informaţii, Eduard Hellvig, a demarat procedura de desecretizare a protocolului de cooperare dintre SRI, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, semnat în anul 2009, informează un comunicat postat pe site-ul Serviciului.

Precizări SRI

''Serviciul Român de Informaţii a trimis în cursul zilei de astăzi, 31.05.2018, documentele pentru a fi consultate şi validate de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Activitatea Serviciului Român de Informaţii se desfăşoară strict în conformitate cu legile în vigoare, iar SRI îşi îndeplineşte misiunile legale pentru asigurarea securităţii naţionale numai în limitele constituţionale şi în serviciul cetăţenilor României'', se precizează în comunicatul SRI. 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel