Probleme fără sfârșit: Un avion rusesc de tip MiG-29 a luat foc și a ars complet, în Regiunea Astrakhan

Ionel Copcea |
Data actualizării: | Data publicării:

Potrivit canalului rusesc Baza, de pe Telegram, preluat de site-ul rus de propagandă topwar.ru, pe 23.08.2021, un avion de vânătoare de tip MiG-29 a luat foc în timpul efectuării unor lucrări de reparații planificate. Incidentul s-a produs într-o unitate militară din districtul Nerimanov din Regiunea Astrakhan. 

După cum a informat sursa, avionul a ars complet, înainte de intervenția pompierilor. Nimeni nu a fost rănit în timpul incidentului.

Evenimentul reprezintă o continuare a seriei de accidente produse în această lună cu mijloace de aviație ale Forțelor Aerocosmice ale Federației Ruse.

Mai întâi, un avion Be-200 al Ministerului rus al Apărării s-a prăbușit în Turcia, în timpul îndeplinirii unor misiuni de stingere a incendiilor. Ulterior, în Regiunea Moscova a căzut un prototip al avionului militar de transport Il-112B, aflat în curs de testare.

De asemenea, în urmă cu câteva zile, un avion de vânătoare MiG-29 s-a prăbușit în zona poligonului Ashuluk din Regiunea Astrakhan.

În toate aceste cazuri, piloții aeronavelor și-au pierdut viața.

 

 

 

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel