Primul marș de instrucție din anul 2021 a fost finalizat

Eduard Pascu |
Data publicării:
Sursa foto: Forțele Navale Române
Sursa foto: Forțele Navale Române

Nava-școală ”Mircea” a acostat miercuri, 28 aprilie, în portul militar Constanța, după ce a executat un marș de instrucție în apele Mării Negre, cu elevii din anul I de la Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale.

Pe durata pregătirii desfășurate pe mare, sub protecția spiritului ”Mircea”, instructorii de la bord au avut misiunea de a transmite viitorilor maiștri militari deprinderile practice de navigație cu motoare și cu vele, de urcare în arboradă, de folosire a mijloacelor de semnalizare, de vitalitate, precum și sentimentul de responsabilitate, necesar fiecărui membru al echipajului, de care trebuie să dea dovadă în viitoarea carieră militară, se arată într-un comunicat al Forțelor Navale Române.

Înaintea ambarcării pe nava-școală, echipajul a fost testat împotriva COVID-19, iar spațiile de cazare, de hrănire și de instruire au fost igienizate, conform procedurilor sanitare în vigoare.

 

Primul marș de instrucție din anul 2021 a fost finalizat ⚓ Nava-școală „Mircea” a acostat miercuri, 28 aprilie, în...

Publicată de Forțele Navale Române pe Miercuri, 28 aprilie 2021

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel