Președintele Klaus Iohannis a convocat o ședință a Consiliului Suprem de Apărare a Țării

Tudor Curtifan |
Data actualizării: | Data publicării:

Administrația Prezidențială a anunțat că președintele Klaus Iohannis a convocat o ședință CSAT în cursul săptămânii viitoare, pe data de 3 decembrie.

Pe ordinea de zi a ședinței de săptămâna viitoare va fi ridicată tematica Strategiei de vaccinare anti-COVID-19 în țara noastră.

„Joi, 3 decembrie a.c., începând cu ora 15:00, la Palatul Cotroceni, va avea loc ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării, condusă de către Președintele României, domnul Klaus Iohannis, în sistem de videoconferință.

Pe ordinea de zi a ședinței este inclusă tematica referitoare la Strategia de vaccinare anti-COVID-19 în România”, a anunțat Administrația Prezidențială.

În cursul unei conferințe de presă care a avut loc ieri la Palatul Cotroceni președintele României a a anunţat că strategia de vaccinare anti-COVID va fi aprobată, vineri, urmând ca săptămâna viitoare să fie adoptată de CSAT.

Klaus Iohannis a precizat că, după ce documentul va fi aprobat în Guvern, va fi făcut public şi o perioadă reprezentanţii Ministerului Sănătăţii vor explica întreaga campanie.

"După ce va fi dezbătută şi probabil asumată în CSAT, voi mai face şi eu nişte referiri, vor exista conferinţe de presă şi aşa mai departe", a arătat Iohannis.

Preşedintele şi-a exprimat speranţa că, în momentul în care vor exista date concludente cu privire la vaccinare, scepticismul cu privire la vaccinul anti-COVID va scădea.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel