Președintele Iohannis a convocat o ședință CSAT. Bugetul în domeniul securității naționale, pe ordinea de zi

Sursă foto: MApN Facebook
Sursă foto: MApN Facebook

Administrația Prezidențială a anunțat că președintele Klaus Iohannis a convocat o ședință CSAT.

Potrivit unui comunicat emis de Administrația Prezidențială către DefenseRomania, ședința a fost convocată pentru mâine, începând cu ora 13:00.

„Vineri, 19 februarie a.c., începând cu ora 13:00, la Palatul Cotroceni, va avea loc şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, condusă de către Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis”, precizează Administrația Prezidențială.

Comunicatul mai precizează doar că pe ordinea de zi va fi inclusă propunerile pe noul buget în domeniul securității naționale.

„Pe ordinea de zi a şedinţei este inclusă tematica referitoare la propunerile de buget pe anul 2021 pentru instituțiile cu atribuții în domeniul securității naționale”, se mai arată în comunicat.

Amintim că săptămâna trecută Proiectul Legii bugetului de stat pe 2021 a fost lansat în dezbatere publică, pe site-ul Ministerului Finanţelor.

Conform proiectului, bugetul de stat se stabileşte la venituri în sumă de 174,102 miliarde de lei, iar la cheltuieli în sumă de 318,456 miliarde de lei credite de angajament şi în sumă de 261,451 miliarde de lei credite bugetare, cu un deficit de 87,350 miliarde de lei.

În ceea ce privește MApN, Guvernul a alocat ministerului 22.7 miliarde de lei, cu aproximativ 3% mai mult față de bugetul pe anul 2020.

CITEȘTE ȘI: Autoevaluarea și obiectivele SMAp: România continuă și înzestrarea. Noul an debutează cu primul sistem HIMARS

 

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel