Exerciţiul militar Sea Breeze 21 | Fregată „REGINA MARIA” a plecat în misiune NATO

S.I. Catalin |
Data actualizării: | Data publicării:

Fregata „Regina Maria”(222) cu un elicopter IAR 330 „Puma Naval" ambarcat la bord, a plecat astăzi, 30 iunie, din portul militar Constanța, pentru a reprezenta Forțele Navale Române la Exercițiul „Sea Breeze 21”din Ucraina.

Fregata românească va executa o serie de exerciții în comun cu fregata neerlandeză HNLMS "Evertsen", după care se va integra în gruparea navală permanentă a Alianței Nord-Atlantice SNMG-2 care operează în Marea Neagră.

 

Peste 300 de marinari militari români participă la „SEA BREEZE 21”

 

Forțele Navale Române participă, în perioada 28 iunie - 10 iulie, la Exercițiul multinațional "Sea Breeze 21", organizat de forțele navale ale Statelor Unite ale Americii și cele ale Ucrainei, în apele internaționale ale Mării Negre și în raioane de instrucție terestre din zona Odessa.

Corveta "Contraamiral Horia Maccelariu" (265) a plecat sâmbătă, 26 iunie, din portul militar Mangalia, și a luat cap-compas portul Odessa din Ucraina, unde a acostat duminică, 27 iunie, alături de alte nave militare străine care participă la "Sea Breeze 21".

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel