Bars-2021: Piloții militari ruși și sârbi desfăşoară exerciții comune în Serbia

DefenseRomania Team |
Data publicării:

Piloții militari ruși și sârbi vor participa la exerciții militare tactice comune Bars-2021, desfăşurate în Serbia, a informat luni Ministerul rus al Apărării.

Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului rus al Apărării, citat de agenţia de presă TASS, în cadrul exercițiilor militare tactice Bars-2021 se vor desfăşura manevre de luptă la care vor participa mai multe avioane MiG-29, dar şi elicoptere Mi-8 și Mi-35.

Potrivit sursei citate, manevrele militare vor implica participarea a aproximativ 10 avioane ale Forțelor Aeriene Sârbe, de pe aerodromurile militare Batajnica și Ladevci.

Exercițiile vor dura până pe 16 octombrie, a precizat Ministerul rus al Apărării.

În luna octombrie, Rusia şi Serbia vor desfăşura şi exerciţiul militar comun Slavic Shield-2021. Ministerul Apărării din Rusia va trimite în Serbia sisteme de apărare antiaeriană Pantsir, care vor participa la exercițiile Slavic Shield-2021.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel